IP 83.238.196.184

freszynka
chyba warto założyć taki temat.. pewnie każdy z Nas gdy staje przed wyborem miejsca wypoczynku zastanawia sie do jakiego biura uderzyć..
więc kto z jakiego korzystał, jaką ma opinie na temat obsługi, organizacji?
ja korzystałam dwa razy z Exim-u i w obu przypadkach byłam zadowolona.. wszystko było bez zastrzeżeń..
IP 89.72.150.13

Magda
Ja korzystałam z Biura FunClub, opinie w internecie są przeciętne, ale szczerze polecam to biuro. Byłam na wczasach w Grecji. Pobyt był tak bardzo tani (460 zł za 2 tygodnie), że pojechałam tam na miesiąc
Przeliczając doby hotelowe, gdybym jechała na własną rekę to by wyszło dużo drożej.
Z Biura Podroży bardzo miła obsługa, wszyscy pomocni, uczynni, bardzo mili kierowcy. Na miejscu zawsze do udzielania informacji było kilka rezydentów.
Proponuję kupować tam wczasy na początku jak wchodzi nowa oferta wakacyjna, wtedy są promocje nawet do 60%.
IP 89.228.33.56

dirtydancer
Itaka - zdecydowanie odradzam.
Raz spróbowałam i już nigdy tam nie wrócę, aby wykupic wycieczkę. Ciągłe opóźnienia - co wiąże się z dyskomfortem , zamiast hotelu wilgotne i z grzybem bungalowy oraz brak reakcji na reklamację...
IP 178.56.80.79

Jarek
Także korzystałem z usług biura FunClub, jestem zachwycony! Chyba najniższe ceny, super obsluga klienta, z tego powodu w tym roku po raz kolejny do nich zaglądnę
IP 77.255.121.103

zygfryd
Znakomity temat dla szeptaczy marketingowych 
Ja ze swojej strony polecam biuro Olimp z Krakowa. Żadnych problemów + znam osoby które pracowały tam jako piloci. Wszystkie strony są bardzo zadowolone ze współpracy z tym biurem turystycznym.
IP 83.238.196.184

freszynka
to ja polecam biuro GlobTravel, świetna obsługa! co do reszty opinii będę musiała jeszcze poczekać 
IP 178.37.24.233

klaudia_88
Biura podróży to ciężki temat. Też byłam kiedyś z Exim tours, z Itaką też i wszędzie byłam zadowolona. Z Kopernikiem byłam w Egipcie, też było w porządku, choć potem zbankrutował. Bo tak to jest z biurami. A Orbis? Jeszcze do niedawna dałabym sobie rękę uciąć, że to biuro będzie trwać wiecznie...
IP 178.36.56.178

allle
rzeczywiscie biura podrozy sa rozne, a ich dzialalnosc jest obarczona duzym ryzykiem. osobiscie polecam alfa star - z tym biurem wyjezdzam co roku i dotej pory zawsze wszystko bylo ok., moze moje szczescie, ale mysle, ze jest ono po prostu solidne i ma duze doswiadczenie jako organizator wyjazdow.
IP 195.150.184.82

lillianna
Faktycznie nie raz mozna się roczarowac jakością usług prezentowanych przez jakieś biuro. Osobiście latałam z tui, triada a ostatnio własnie z alfą. Bardzo fajne biuro, tanie ale za to fajnie organizuja wycieczki.
IP 91.145.128.188

Katharina
Już na innym forum pisałam o tym i zdania nie zmienię. Po swoich doświadczeniach, doszłam do wniosku, że nie ma czegoś takiego jak dobre biuro, są po prostu lepsze i grosze kierunki. Dwa z wyżej wspominanych biur są tego dowodem.