IP 178.159.169.210

Ciekawska
Czy zima w tym roku znowu zaskoczy drogowców i nie nadejdzie? jak wam się wydaje. Jestem z południa polski i tej "zimy" jeszcze ani razu nie widziałam śniegu.
IP 78.88.163.234

tramp
Jak dla mnie to mogłoby już jej nie być, skoro się tyle spóźnia
Nie lubię za bardzo takich zim z falstartem, kiedy to myśli się już o wiośnie a tu trzeba walczyć ze śnieżnymi zaspami...
IP 178.37.30.144

klaudia_88
Ja też jestem z południa, a śnieg widziałam już wiele razy
I w swojej okolicy i dużo dalej na urlopie
IP 46.186.84.79

tramp
No i stało się... W Trójmieście spadł śnieg
Na szczęście utrzymał się tylko całą noc i trochę dnia. Jednak oznacza to, że tegoroczna zima jeszcze ostatniego słowa nie powiedziała.
IP 94.240.24.75

Guliwer
Podobno w następnym tygodniu ma padać śnieg i temperatura ma spaść poniżej 0 stopni. Ciekawe czy to prawda.
IP 91.145.128.188

Katharina
Już tyle razy obiecywali te opady śniegu i ciągle nic
Nie licząc tego, co jednego dnia spadło,a drugiego już znikło 
IP 78.88.163.234

tramp
Jednak zima na północy Polski przyszła. Śnieg pada już drugi dzień, co prawda z przerwami, ale robi się coraz bardziej biało. Tylko dlaczego nie mogło tak być na początku grudnia?
IP 91.145.128.188

Katharina
Zwracam zimie honor - w końcu zawitała i w moje stron i to na dłużej niż 24 godziny :D
IP 94.240.24.75

Guliwer
U mnie pada i to całkiem nieżle. Ulepiłem już bałwana. I powiem że czekam jeszcze więcej ponieważ będę chciał wybudować iglo pod blokiem.
IP 83.4.75.72

KTsea
pada, topnieje, w nocy zamarza i tak w kółko od jakiś 3 dni, byłam zadowolona gdy zima była tam gdzie być powinna, czyli w górach, teraz to tylko utrapienie dla kierowców i posiadaczy posesji, które trzeba ciągle odśnieżać!