IP 83.4.123.34

KTsea
Może trochę się rozmarzymy, kto z was chciałby mieć swój własny wakacyjny domek właśnie nad polskim morzem? A może ktoś z Was już ma? Jeśli chcielibyście, to w jakim miejscu? Jaki miały on być? Mi osobiście podobają się bardzo domki na wzór skandynawski
IP 178.159.169.210

Tola
Ja bym mogła mieć domek letniskowy. Jakoś cały rok bym nad morzem nie chciała mieszkać. Ja osobiście nie preferuję mieszkania na odludziu, a tak z pewnością bym się czuła po sezonie, kiedy wszystkie nadmorskie miejscowości obumierają na parę ładnych miesięcy.
IP 86.174.133.160

Mikolin
Bywałem już nad nie jednym morzem ale takiej atmosfery jaka panuję nad Bałtykiem nie spotkałem nigdy. Fakt jest faktem, że poza sezonem jest bardzo cicho i spokojnie ale wszystko zależy od tego co komu potrzeba. Ja bym tam mógł mieszkać przez cały rok.
IP 178.36.33.43

laamistad
Uwielbiam morze, niemal wszystkie swoje wakacje spędziłam właśnie nad morzem. Jednak nie chciałabym tam mieszkać, wolę żeby zostało to w sferze marzeń, odpoczynku, planów a nie codzienności. Co innego domek letniskowy gdzieś na plaży z ogromnym tarasem i oczywiście z widokiem na morze, ale w kameralnym miejscu, bez zbędnego tłumu
IP 85.221.150.212

thomas
Bardzo chętnie spędzam wakacje nad Bałtykiem. Posiadanie swojego domku nad morzem to moje marzenie. Spędził bym w nim każdą wolną chwilę, szkoda tylko, że moje pragnienie raczej nigdy się nie spełni
chyba, że wygram w totka
IP 194.63.135.8

zouza
Ja bym bardzo chciała. Mam takie jedno miejsce na polskim wybrzeżu, do którego wracam bardzo chętnie, z którym mam dużo przyjemnych wspomnień. I gdybym mogła postawić sobie tam własną chatkę i rzucić dotychczasowe życie to z pewnością bym to zrobiła.
IP 83.20.89.170

wczasowiczka
Absolutnie nie! Gdzie bym wtedy spędzała wakacje? Polskie morze przestałoby być dla mnie atrakcją. Podejrzewam też, że przeszkadzałyby mi tłumy w letnim sezonie. Mała działeczka nad morzem z domkiem letniskowym, gdzie można by było spędzić urlop z rodziną i przyjaciółmi? Zdecydowanie tak!
IP 194.63.135.8

IP 77.115.4.55

KlaKla
Ja osobiście marzę o nieruchomości nad oceanem
Może nieco nierealne, ale przeszklone szyby i piękny zachód słońca...
Tak czy owak, nad naszym Bałtykiem to najchętniej w Gdynii! Na stałe mieszkać bym chyba nie chciała, choć miałam taki pomysł, ale jednak, mieszkając nad morzem, tracimy jedną możliwość wyjazdu na wakacje - morze nie jest już niczym szczególnym. Toteż mieszkanie w środkowej części kraju, jak najbardziej mi odpowiada
Ale nowoczesna architektura w marinistycznym stylu i połączenie z Gdańskiem to atuty, dzięki którym Gdynia jest naprawdę wyjątkowa!
IP 178.37.232.182

Adam
sam nie wiem szczerze powiedziawszy. W sumie fajnie było by mieszkać nad morzem. Ale z drugiej strony często troszkę chłodniej. No i znaczna część miejscowości umiera po prostu w czasie po sezonie. W sumie chętnie. Ale może nie nad polskim?