IP 83.4.122.174

KTsea
Gdzie spędzacie najchętniej długie weekendy?
W tym roku przed nami jest ich trochę. Zaczął się pierwszy z nich. Ja tym razem jadę uczyć się narciarstwa biegowego do Jakuszyc i podziwiać zimę w górach. A Wy jakie macie pomysły?
IP 178.159.169.210

Grazia
A ja nie mam i nie będę miała długich weekendów, ponieważ każdej soboty będę miała zajęcia obowiązkowe przyuczające do zawodu, więc zostaje mi tylko niedziela na odpoczynek ;/
IP 94.240.24.75

Guliwer
Zaczął się czas egzaminów to mniej będzie czasu na wyjazdy i trzeba będzie się trochę przyuczyć. Zostawić podróżowanie i wziąć książkę do ręki.
IP 83.4.148.124

KTsea
oj to współczuje, ja ten czas mam już za sobą, a każdy wolny weekend staram się spędzać w plenerze
IP 78.88.163.234

tramp
Ja natomiast wolę unikać podróży w wolne weekendy. Niemal zawsze wszystkie środki komunikacji są przepełnione i podróż nie należy już do przyjemności. Staram się wyruszać gdzieś dalej w innym terminie niż większość ludzi.
IP 91.145.128.188

Katharina
Miniony weekend spędziliśmy w SPA na Litwie. Zdziwiła mnie ilość turystów, ale ogólnie wyjazd zaliczam do udanych. Następny planujemy spędzić nad jeziorem, jeśli pogoda nie zmusi do zmiany planów.
IP 83.4.116.157

KTsea
Na Litwie? To bardzo interesujące. W jakim regionie? Zwiedziliście coś ciekawego? Było to jakieś atrakacyjne krajobrazowo miejsce? Opowiedz coś więcej Katharina
IP 178.37.30.144

klaudia_88
My byliśmy na sylwestra w Szczawnicy. A następny długi weekend nie wcześniej niż w maju, ponieważ w kwietniu się przeprowadzamy, także nie mamy czasu, ani pieniędzy, bo remontujemy mieszkanie
A w maju jakbyśmy się wybierali to raczej nie w weekend majowy, tylko w innym terminie, jak będzie mniej ludzi. Znając nas, to pewnie znów pojedziemy do Szczawnicy
IP 46.186.84.79

tramp
klaudia_88 nie dziwię Ci się, Szczawnica to piękne miejsce. Byłem tam co prawda kilka ładnych lat temu, ale mam nadzieję, że jeszcze odwiedzę to miejsce.
IP 83.4.70.252

KTsea
Klaudia_88 a co taka wspólna miłosć do Szczawnicy? Ja tak mam jeśli chodzi o Szklarską Porębę, mogę tam wracać kilka razy do roku i zawsze dobrze spędzam tam czas, okres weekendu to idealna długośc pobytu w takich miejscach