IP 117.92.177.125

michu
Która waszym zdaniem miejscowość jest najbardziej atrakcyjna dla młodzieży, studentów i wszystkich ludzi którzy lubią się wyszaleć w czasie wakacji? Najwięcej dyskotek, imprezy na plaży itd
IP 110.76.168.109

pati
Moim zdaniem najwięcej młodych ludzi przyciąga łeba i faktycznie nie można tam narzekać na nudę. W trójmieście fajnie też się bawi w sopocie, ale tam trzeba mięć więcej forsy
IP 123.26.166.204

ania
Ja zawsze świetnie bawię się w Świnoujściu, nie można narzekać na brak atrakcji, Sopot też bardzo fajny.
IP 94.40.117.66

kajtek4
W listopadzie planuję wraz z grupką znajomych wyjazd własnym samochodem na wycieczkę po Hiszpanii. Chcielibyśmy na własną rękę zwiedzić miejsca najbardziej popularne ale także te, które na ogół przewodniki pomijają. Chciałbym zapytać Was jaki przewodnik możecie polecić? Jeden z moich znajomych, który wielokrotnie zwiedzał Hiszpanie polecił mi anglojęzyczną pozycję http://www.travelco.pl/Hiszpania_Przewodnik_Lonely_Planet_Spain_9781741790009-33.html Jak go oceniacie pod kątem rzadkich miejsc, wartych odwiedzenia?
IP 77.237.8.215

quba101
A ja w tym roku wybieram się do Władysławowa. Z tego, co wyczytałem na ich oficjalnej wakacyjnej stronie Władysławowa, to Władysławowo okazało się bogate w kluby. Tutaj do wglądu ich strona: http://wladek.pl/imprezy_we_wladyslawowie.html I dla przykładu sprawdziłem sobie stronę tego klubu Czarny Koń. Jest to dość duży klub bodajże z 3 salami tanecznymi, barami i świetnym wyglądem. Po przejrzeniu tej strony wladek.pl naprawdę Władysławowo spodobało mi się i w te wakacje prawdopodobnie ze znajomymi właśnie tam zawitamy na jakiś tydzień czy dwa.
IP 83.238.196.184

freszynka
Wydaje mi się, że wiele zależy od tego jak ktoś lubi się bawić..z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że jeżeli lubicie karaoke i takie typowo biesiadno-densiingowe imprezy to Władysławowo.. jeżeli jednak lubicie imprezy klubowe do zdecydowanie Mielno>> Senso, Troll, Bajka, Ekwador, imprezy na plaży i wiele innych..znajdzie się też kilka discopolowych miejsc, ponadto lunapark.. plusem też jest to, że Mielno znajduje się "pomiędzy" morzem, a jeziorem..więc dwie pieczenie na jednym ogniu
)
IP 89.228.33.56

dirtydancer
Ja polecam Krynicę Morską. Miejscowość nie jest za duża, ale co roku są tłumy młodzieży, studentów. Wiele koncertów przyciąga molo w Krynicy Morskiej. Oprócz tego różnego rodzaju imprezy na plaży i kilka fajnych dyskotek. Nocą to miasto żyje intensywniej niż w ciągu dnia.
IP 213.158.217.25

Elaine
Mi podobała się Łeba - nie można się nudzić. Nawet jak pada, jest co robić. Cała masa knajp, restauracji, co kto lubi
Dużo ludzi, można kogoś poznać :D Polecam też rejsy statkami - ja płynęłam takim stylizowanym na piracki i było super
Zwłaszcza jak zaczęło kołysać, bo to dzień po sztormie było hihi. Generalnie miasteczko kolorowe i sympatyczne.
Numerem dwa jest u mnie Jastrzębia Góra. Wprawdzie mniejsza od Łeby, ale też jest się gdzie zabawić. A w dodatku jest tam perełka, czyli Dom Whisky - knajpa stylizowana na szkocką, gdzie alkohol leje się strumieniami, a w tle leci celtycka muzyka, echhhh dla mnie raj
IP 78.8.134.25

Sylwia
Według mnie bardzo młodzieżowa miejscowość to Międzywodzie. Jeździłam tam często z moją kuzynką i z naszymi rodzinami. Do Międzywodzia przyjeżdża bardzo dużo młodzieży oraz rodzin z dziećmi. Są tam wspaniałe warunki dla obozów i kolonii letnich. Jest piękna plaża.
Na plaży w lecie organizowane są różne konkursy, pokazy, prezentacje. Są też ciekawe zabawy dla dzieci.
IP 77.115.213.16

jolka2018
W Krynicy Morskiej jest tylko 1 dyskoteka, w której wcale nie ma tłumów, więcej osób przebywa w barach, które są blisko morza... Ja polecam Jastrzębią Górę oraz Władysławowo
PS> Tam jest najlepiej