IP 213.158.216.254

IP 87.105.136.96

domizzz
Nie raz i nie dwa
Uwielbiam mola, nie tylko to w Sopocie. Właściwie to Sopot ze względu na dużą liczbę turystów nie należy do moich ulubionych miast.. W każdym bądź razie mola mają w sobie coś niezwykłego, lubię stać na końcu i patrzeć w pieniącą się wodę, która rozbija się o przeszkody. Jeśli dodać do tego pochmurną pogodę to robi się złowrogo 
IP 83.238.196.184

freszynka
na molo? jasne
nawet w tę niedzielę.. zrobiliśmy sobie ze znajomymi małą wycieczkę.. ale niezbyt mi się podobało, ludzi tłum, molo w części zamknięte i wygląda jak jeden wielki plac budowy ze względu na to, że właśnie dobudowują boczne "skrzydła"- przystań jachtową.. skwer przed wejściem na molo też cały rozkopany, no i zlikwidowali fontannę- którą lubiłam.. podsumowując- byle do końca remontów! 
IP 109.231.1.187

włóczykij
Molo w Sopocie miało swój urok kilka lat temu. Teraz niestety jest przeludnione. Nie ma już możliwości wyciszenia, jak kiedyś. Ale oczywiście nadal jest tam bardzo ładnie, jednak ja wybieram mniej oblegane miejsca.
IP 89.228.33.56

dirtydancer
Molo w Sopocie... coś wspaniałego. Nie wiem czy wiecie,ale jest to najdłuższy drewniany pomost w Europie , liczy sobie 511,5 m długości, także jest gdzie spacerować i imprezować.Właśnie a jakie imprezy w tym roku zapowiadają się na sopockim Molo ??
IP 79.162.11.47

IP 178.37.105.30

jagna
Fajne i okazałe jest też molo w Kołobrzegu
. W odróżnieniu od drewnianego w Sopocie to jest osadzone na żelbetonowych filarach, na końcu znajduje się mała przystań dla stateczków.
Przyjemnie się tam spaceruje
IP 89.174.214.254

lola
Molo w Sopocie drożeje. Cóż, kasę wyciągać można w nieskończoność. Ja tam wole sobie popatrzec na morze za darmo, a nie za 5 złotych
IP 178.56.80.79

Jarek
Także jestem za darmowym ogladaniem morza. Za wszystko potrafią zdzierać kasę z człowieka. Kiedyś, pamiętam wszystko było za darmo
Co do filmu Tylko Mnie Kochaj to raczej molo w Sopocie. Tylko musisz zapłacić 5 zł.
IP 79.186.83.39

Rysiek
Jak dla mnie opłaty za wejście na molo są śmieszne. Albo płaci się zawsze albo wcale. Takie pobieranie pieniędzy w czasie największego ruchu jest niedorzeczne. To tylko wyłudzanie kasy i tyle.
Co do Sopotu to byłem i szczerze polecam, ale tak jak wspomniała jagna kołobrzeskie mole też jest niczego sobie.