IP 188.47.227.232

kaska
Cześć, w następnym tygodniu wybieramy się na urlop z żoną nad morze. Czy obecnie jest coś ciekawego w tym miejscu? Czy lepiej wybrać się w góry? Troszkę ten mróz pokrzyżował nam plany, ale mamy rezerwację hotelu na 5 dni więc coś z tym zrobić musimy 
IP 91.145.128.188

Katharina
Byłam tydzień temu, na weekend. Czy coś ciekawego .. szczerze mówiąc, nawet jeśli to nie jest to zbyt dobrze nagłaśniane. Niezapomniana była tylko podróż pociągiem. Możecie wejść na stronę Gdańska czy Sopotu i poczytać - Szkatułka (wystawa biżuterii ) brzmi ciekawie, mnie osobiście nie udało się na to niestety załapać
IP 83.4.151.64

KTsea
Jeśli zadbacie o ciepło i siebie na wzajem, z pewnością nawet pomimo mrozów będzie to udany odpoczynek i widoki zimowe nad morzem też są pewnie ciekawe
IP 188.47.251.240

MroziK
Ja ostatnio byłem nad morzem i jest co oglądać, lód, śnieg, piękne długie sople. Miejsce idealnie do robienia fotografii. Dużo osób chodzi z tymi tyczkami też to ostatnio zauważyłem.
IP 194.63.135.8

zouza
nordic-walking. Doprawdy nie wiem co to ma innego zdziałać prócz zsynchronizowanych ruchów kończyn.
IP 83.4.115.29

KTsea
zimą zamiast tego polecam biegówki! ale nad morzem chyba nie ma na tyle śniegu by uprawiać ten sport, a szkoda!
IP 94.240.24.75

IP 188.47.251.233

MroziK
Moim zdaniem warto wybrać się teraz nad morze, byłem ostatnio z narzeczoną i jest co oglądać. Teraz sobie przeglądałem jakieś zdjęcia w internecie, nawet newsa napisali ;] http://kontakt24.tvn.pl/temat,uroki-zimy-nad-baltykiem,35348.html?categoryId=0
IP 178.159.169.210

Sarla
Idealne rozwiązanie taki wyjazd, najpierw spacer w mroźne dni , a potem trzeba się jakoś wspólnie rozgrzać w hotelu 
IP 86.174.133.160

Mikolin
Morze w zimie też ma swoje uroki. Przynjamniej na plaży nie ma tłoku
. Tylko najgorzej jest jak wieje. Zimno wtedy takie, że się z pokoju nie chce wychodzić. W tamtym roku byłem o takiej porze w okolicach Gdańska to wiem coś na ten temat.