IP 178.159.169.210

IP 83.4.70.72

KTsea
Muzyka puszczana w radiach coraz bardziej mnie denerwuje, szczególnie gdy w tym czasie na 4-5 stacjach leci ten sam kawalek, albo irytujacy blok reklamowy. Stąd zaopatrzam się zwykle we wlasne składanki albo plyty ulubionych zespołów. Muzyka słuchana w aucie musi mieć moc i dużo energii 
IP 91.145.128.188

Katharina
Mam własną składankę - zasada układania listy jest prosta - jedna szybka, dwie wolniejsze ( z czego jedna do pośpiewania i znowu szybka. Taki układ sprawia, że podróż mniej nuży - przynajmniej w moim przypadku ( sprawdzone na odległości 1370 km samotnej podróży)
IP 78.88.163.234

tramp
Nie zdarzyło mi się jeszcze prowadzić auta na tak długim dystansie, ale jeżdżąc po mieście słucham głównie radia. Nieważne jaka stacja, byleby coś do mnie "gadało"
IP 91.145.128.188

Katharina
Na długich trasach kombinacja którą wcześniej opisałam naprawdę się sprawdza. Radio niekoniecznie z prostego powodu - jak przychodzi noc, zaczynają nadawać nastrojową muzykę, a wtedy naprawdę można zasnąć.
IP 194.63.135.8

zouza
ja lubię raczej spokojną, lekko soulową muzykę, Adele czy coś - zwłaszcza na długich trasach. Jak mam ochotę poszaleć to jak najbardziej coś ostrzejszego - Billy Talent np.
IP 95.40.232.183

IP 86.168.175.64

IP 178.36.32.78

laamistad
zalezy od dnia, raz wybieram radio, innym razem wlaczam plyte, ale zawsze cos musi grac. Ostatnio mialam sytuacje ze radio mi sie zablokowalo - nic nie mozna bylo wlaczyc i jezdzilam pol dnia w takiej ciszy. To byl jakis koszmar
IP 83.20.8.176

karola
Ja zdecydowanie słucham ostrej muzy wtedy nie ma szans, że jazda mnie znuży i odczuję jakiekolwiek zmęczenie. Mocny bas to jest właśnie to! Przydałoby się jeszcze małe sportowe autko!