IP 178.212.163.183

stokrotka
Czy nad Polskim Morzem jest plaża nudystów?
Poszlibyście na taką plaże? Bo ja poszłabym
IP 178.180.246.32

Mermaid
Lol :D Pewnie że jest. Nie wiem, czy nadal jest w słynnych Chałupach, ale na pewno w Dębkach. Wiem, bo byłam :P Nie jako nudysta, szukałam spokoju. A tam po prostu plaża piękna, ludzi mało (hehe), a sami nudyści jakoś nie rzucali się w oczy :P Więc mogłam się rozwalić na piachu nie mając wokół siebie dzikich tłumów. Nie wiem czemu kilka nagich osób jest w stanie działać tak odstraszająco
IP 79.186.88.170

kamelia
Ja jeszcze nigdy nie byłam na plaży nudystów, ale nie mam nic przeciwko temu. Nie jestem nudystką, ale podobnie jak moja poprzedniczka nie widzę w tym niczego złego.
IP 81.168.143.12

Aga
Ja byłam na plaży nudystów w Hiszpanii i w Turcji. Bardzo podobało mi się tam, było dużo ludzi w średnim wieku
Chętnie poszłabym też na plażę nudystów w Polsce. Pozdrawiam serdecznie.
IP 89.228.33.56

dirtydancer
Plażę dla naturystów znajdziemy w Międzyzdrojach udając się od stacji kolejowej Lubiewo w kierunku ośrodka wczasowego "Pomerania" , znaleźć można także koło Międzyzdrojów w Wisełce oraz niedaleko Kołobrzegu między miejscowościami Grzybowo i Dźwirzyno , a także w Ustroniach Morskich i w ich pobliżu w Sianożętach. Lista miejscowości z plażami dla naturystów jest długa... Na tej liście z pewnością nie powinno zabraknąć także plaży w Darłówku, Ustce, Rowach, Łebie, Lubiatowie, Białogórze, Dębkach, Chłapowie, Chałupach, Jastarni, Juracie i wiele innych. Myślę, że będąc nad polskim morzem można znaleźć takie plaże z każdej strony...
IP 78.8.130.239

domizzz
O rany, szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że nad polskim morzem jest aż tyle plaż nudystów
Pamiętam, że w Chorwacji były wydzielone nie tylko plaże ale części całych kempingów. Nudyści mają do własnej dyspozycji bary itd
Hmm.. o ile opalanie się czy kąpanie bez ubrania jest dla mnie zrozumiałe, tak siedzenie na ławce i picie piwa, za przeproszeniem, z gołym tyłkiem... chyba mnie przerasta 
IP 178.159.169.210

Paulinaa
Ja mam bardzo sceptyczne podejście do nudystów, na plaży wydzielonej i z dala od dzieci , to i owszem, jak ktoś ma takie zapędy, to czego nie, ale rzeczywiście jak "domizzz" napisał wyżej, to też absurdem są sytuacje gdy ktoś je obiad w stroju Adama i Ewy ...
IP 79.162.11.47

Jacek
Ja absolutnie nie poszedłbym na plażę nuddystów...
Nie żebym się wstydził własnego ciała czy coś, ale pokazywać go nie muszę każdemu, od tego są odpowiednie odpowiednie osoby, np. moja dziewczyna
Ale gdybym już musiał (Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się
)to wybrałbym w Międzyzdrojach.
IP 89.174.214.254

lola
A co złego jest w jedzeniu obiadu w stroju Adama i Ewy? I czemu, Paulina, z dala od dzieci? To oznacza budowanie strasznego dystansu miedzy dorosłymi a dziećmi, na zachodzie ciało nie jest aż takim tematem tabu jak w Polsce, a rodzice swobodnie chodzą czasem przy dzeciach bez ubrania, np. wchodzą z nimi w ten sposób do sauny. I nikt wtedy dorosłych nie posądza od razu o złe zamiary....
IP 79.184.98.188

małżeństwo
Siemka My z zonka jestesmy co roku w Dzwirzynie i zawsze obiecujemy sobie ze pojdziemy na plaze nudystow ale w tym roku napewno sie tam znajdziemy
jak sa jkies chetne mlode osoby to zapraszamy razem bedzie razniej
bedziemy w dzwirzynie miedzy 25 a 31 lipcem 
wrazie czego pisac na skypa kita-1983