IP 178.159.169.210

Malwinka
Chciałabym się dowiedzieć, czy nasze polskie morze zimą całkowicie zamiera? Czy mimo zimowych miesięcy są jakieś niespodzianki szykowane dla turystów?
IP 46.186.81.4

tramp
Mniejsze miejscowości w zasadzie całkowicie zamierają, otwarte są jedynie te sklepy w których zaopatrują się miejscowi, inne atrakcje są zamykane do następnego sezonu. Większe miasta mają jakąś ofertę dla zimowych turystów, ale jest ona znacznie okrojona. Dla przykładu aktualnie w Sopocie można się jedynie darmowo przejść po molo, a jak będzie trochę mrozu to otworzą lodowisko
są też różnego rodzaju wystawy i okazjonalne imprezy.
IP 178.159.169.210

Merci
Możesz zawsze po zniżce zasmakować masażów i relaksu w salonach SPA. Tego nad morzem jest opór, a teraz muszą jakoś korzystniejszą ofertą przyciągnąć potencjalnych klientów, więc poszukaj czegoś w internecie 
IP 82.139.50.215

zorza
Merci, ceny w SPA wcale nie maleją zimową porą, bo takie miejsca są oblegane non stop
nawet ostatnio mi przysłali na pocztę grupon z propozycją Świąt w SPA
oszaleli!
IP 94.240.24.75

Guliwer
Zimową porą zasmakować dobrotliwego uroku SPA by odpocząć i nabrać sił. Coś wspaniałego. Ale chyba takie zakłady usługowe są teraz w każdym większym mieście. Najważniejsze to mieć pieniądze, a ta przyjemność trochę kosztuje, prawda?
Ciekawe kiedy zaświeci słońce.
IP 83.4.74.75

KTsea
Ja też jednak zdecydowanie wolę słońce nad morzem. Wystarczająco w tym roku nad polskim morzem zmokłam i się wymarzłam!
IP 109.107.25.138

Kajak
Oj, chyba bym chciala swieta spedzic w SPA...oderwac sie od rzeczywistosci i skupic wylacznie na sobie.