IP 89.228.33.56

dirtydancer
Gdzie warto oprócz Świnoujścia? Uwielbiam długie spacery, więc koniecznie nie może się szybko skończyć
IP 87.205.28.199

IP 78.8.156.61

domizzz
Dokładnie, ja też wolę iść brzegiem morza niż zatłoczoną promenadą
Albo jeśli nie plażą to kluczyć po mieście, jak najdalej od tłumów 
IP 79.186.91.227

kamelia
Macie rację z tym spacerem po plaży - ja zawsze uciekam od zatłoczonych miejsc, a takimi na pewno są promenady. Tyle że na plażach też często bywa tłoczno. No ale trzeba się z tym liczyć, kiedy się jedzie do miasta, które żyje z turystyki.
IP 89.72.150.13

Magda
Ja także uwielbiam spacery nad brzegiem można. Jest to dla mnie bardzo relaksujące. Szum fal, śpiew mew bardzo dobrze na mnie wpływa, działa odprężająco. Lubię spokojne miejsca. Osobiście nie przepadam za promenadą jak większość.
IP 83.21.195.207

hhhh
Chyba nie ma nie ma takiej na terenie Polski. Nie wiem jak za granicą. Proponują, tak jak ktoś na górze, raczej długi spacer brzegiem morza, najlepiej wieczorem, na chwilę przed zmierzchem.
IP 89.174.214.254

lola
@dirtydancer
Jeśli lubisz długie spacery, to bierz plecak, wpakuj tam kilka najpotrzebniejszych rzeczy,potem jedź do świnoujścia czy gdzieś w okolice i maszeruj na wschód przez całą Polską plaże!
przyznam, że kiedys było to moje marzenie;P
IP 109.107.25.138

IP 83.4.116.14

KTsea
no jak to jest, że wszyscy tak stronią od promenad, a są zawsze tak zatłoczone?
Ja również uciekam na spacery bliżej natury...chociaż te promenady robią i u nas coraz ładniejsze...dobry spacer to trasa- Pobierowo- Niechorze chociażby
IP 94.240.24.75

Guliwer
Spacery po mieście wśród tłumu nic przyjemnego. Niema to jak spacer po lesie, wyjazd w góry, małe wspinanie.. Mógłbym tak spacerować cały dzień. Kiedyś tak się zapatrzyłem na lot kruka, że zaszedłem aż na Słowację.