IP 117.92.177.125

michu
W tym roku przez cały lipiec i sierpień codziennie na sopockim molo po zachodzie słońca będą wyświetlane hity kinowe.
Seanse są bezpłatne, jedynie trzeba będzie wnieść opłatę za wejście na molo.
Repertuar bogaty:
( http://www.orangekinoletnie.wp.pl/repertuar2.php )i pewnie każdy znajdzie coś dla siebie, ja pewnie też się wybiorę na jakiś seansik choć w Sopocie będę tylko na kilka dni.
Ktoś już może korzystał z tej atrakcji?
IP 119.156.168.202

IP 123.26.166.204

ania
Ja akurat w tym roku nie zawitałam do Sopotu ale skorzystałam z tych samych seansów filmowych w Zakopanem.
Pomysł naprawdę rewelacyjny i oby był kontynuowany w kolejnych latach. Leżaki całkiem wygodne i przyjemnie było się wyłożyć i zrelaksować przed filmem po męczących górskich wędrówkach w ciągu dnia 
Jedyny minus, że po filmach które się kończyły koło godziny 23 człowiek był trochę zziębnięty, a zaplecze gastronomiczne na miejscu było dosyć ubogie a zawsze fajnie byłoby wypić coś rozgrzewającego 
IP 46.113.2.68

georgia
Czyli już rok temu było kino letnie... Świetna sprawa, byłam w tym roku, rewelacja 
IP 95.49.139.140

michaela
W tym roku też jest... Niestety, jak miałam okazję być nad morzem, to nie poszłam.
http://www.orangekinoletnie.wp.pl/ ---> tutaj jest coś na ten temat. Ale fajna sprawa. Byłam w tamtym roku w Zakopanem i nic nie wiedziałam na ten temat, a szkoda.
IP 94.23.58.63

Moniczka
oooo nie wiedziałam, że jest coś takiego. Za rok się wybieram do Sopotu na kilka dni, więc wiem już co będę robiła przez pewien czas. Przed seansem zaopatrzę się w prowiant aby później nie być głodnym skoro z gastronomią jest nieciekawie :P
IP 82.139.50.215

zorza
W moim mieście (choć od morza bardzo daleko) też są organizowane takie seanse na trawce. Niestety w trakcie seansu zaczął kropić deszcz i momentalnie ziemia zrobiła się mokra, a ludzie sprzątnęli koce i uciekli ;p także ja wolę tradycyjne seanse w kinie, bo nie spotykają mnie takie przykre niespodzianki
IP 83.23.133.46

karolcia
no tak tradycyjne kino jest lepsze, ale te pod chmurką są typowo letnie
jak jest ładny wieczór to dlaczego nie skorzystać
byłam juz kilka razy na takich filmach pod chmurka i powiem że fajnie jest
ja polecam każdemu
IP 109.107.25.138

Kajak
Tak zaluje,ze nie poszlam... Co za klimat napewno! W sam raz na romantyczna randke...