IP 178.37.30.144

klaudia_88
Mój synek w lipcu będzie miał 10 miesięcy. Jak myślicie, gdzie można z nim jechać nad polskie morze? Czy to w ogóle nie jest za małe dziecko? Jesteśmy z okolic Krakowa, czy taka jazda samochodem nie będzie dla niego zbyt męcząca?
IP 91.145.128.188

Katharina
Nie wydaje mi się, nad morzem co roku pełno jest mam z wózkami i dziećmi, które jeszcze nawet nie siedzą.
IP 83.4.120.68

KTsea
Dzieci jest całe mnóstwo, jak siedziałam nad morzem 2 m-ce w pracy to nie mogłam uwierzyć potem gdy mówiono o niżu demograficznym
Polecam jakieś mniejsze, spokojne miejscowości, moim zdaniem z małym dzieckiem nie ma sensu pchać się do dużych kurortów, ale co kto lubi
IP 91.145.128.188

Ewelina
Jest nawet hotel czy tam pensjonat specjalnie dostosowany do potrzeb maluchów. Nie byłam tam osobiście, ale pamiętam ogłoszenie.
IP 178.182.107.173

Mysz
z dziecmi nad morze to tylko do Dąbek i Sianożęt,duże plaże,czyste bez glonów,nie wielkie miejscowosci,jest gdzie pochodzić.Wiem bo duzo jezdżę sama z dzieckiem.Pierwszy raz było nad morzem u mamy w brzuchu,a drugi razjak miało 1,5 roku!Super wyjazdy.
IP 188.146.128.175

Mysz
zapomniałam dodać! W Sianożętach polecam ośrodek: imperiall-super jak najbardziej!sprawdzony osobiscie! fajny tez jest Bursztyn,walcownik-blisko morza.A w Dąbkach-polecam:Delfin-sprawdzony osobiscie.Dosyc blisko są także fajne domki Nida.
IP 194.63.135.8

zouza
Mamą co prawda nie jestem ale urlop z dzieckiem nie koniecznie musi być udręką. Męczyć może jedynie długa podróż samochodem w upalny dzień - proponuję jechać w chłodniejszy dzień lub na wieczór jeśli kierowca czuje się na siłach. Trzeba uważać żeby bobo się nie przegrzało, nie poparzyło na słonku, sadzać tyłkiem na piasku i niech się bawi - zero przeszkód.
IP 78.88.163.234

tramp
Samochód to nie pociąg. Zawsze można zrobić sobie przerwę, przystanąć na godzinkę w jakimś ładnym miejscu. Tak więc nie ma co się obawiać
IP 194.63.135.8

zouza
Ale jadąc samochodem po naszym pięknym kraju często utykamy w korkach
A przegrzać dziecko nietrudno. Ba, nawet psa a co dopiero maluszka.
IP 178.37.30.144

klaudia_88
Hmm no i nie wiem co robic... Choć jeszcze mam czas
A wybierać się będziemy jeszcze ze szwagierką jej mężem i dwójką dzieci. Córka ich będzie miała wtedy roczek, a syn ponad 3 lata